fredag 2 mars 2018

Längdskidor efter lovet - info till föräldrar och elever

Efter sportlovet kör vi igång med längdskidåkning på idrotten. Våra fantastiska spårmakare Robert och Krister har som vanligt gjort ett kanonjobb för att ge oss bra förutsättningar.

För er som är nya på skolan är det bra att känna till att inga skidor eller stavar får förvaras i kapprummen pga brandsäkerheten. Vi har därför ett skidförråd som är beläget i samma byggnad som idrottssalen med ingång mittemot kyrkan. Där inne finns tunnor där varje klass förvarar sin utrustning. För att vi ska kunna hålla så god ordning som möjligt är det viktigt att man märker skidor och stavar med namn och klass och helst buntar ihop dem med skidhållare eller band.
Förrådet låses upp på morgonen senast kl 8.00 och låses på eftermiddagen. Om det är låst när ni behöver komma åt era skidor så kan ni bara be någon i personalen att låsa upp.


Om man inte har egna skidor så har skolan utrustningar att låna ut. Det är då till stor hjälp om ni meddelar det till oss innan så vi har en chans att förbereda det på bästa sätt.

rickard.akerlund@boden.se, anna.lifbom@boden.se

Tyvärr blir det inget kommunmästerskap för mellanstadiet i år men vi kommer att genomföra vårat eget Torpisloppet för hela skolan den 23/3. Det blir en dag med både skidåkning och andra vinteraktiviteter.

Nu hoppas vi bara på att vi får ett härligt vårvinterväder också.

Med vänliga hälsningar Rickard och Anna