torsdag 24 september 2020

Skoljoggen och idrottens dag

Imorgon fredag 25/9 arrangerar vi Skoljoggen och deltar samtidigt i idrottens dag som är en del av Riksidrottsförbundets "Rörelsesatsning i skolan". Se mer information här: https://www.rf.se/RFarbetarmed/Aktuellaprojekt/Idrottensdag

På vår skola innebär det att alla klasser kommer att springa Skoljoggen, i år uppdelat i olika starttider eftersom vi försöker minimera risken för smittspridning genom att inte samla alla barn på samma plats. 

Dessutom kommer vi att få besök av Boden basket som kommer att ha ett basketpass utomhus med våra mellanstadieklasser. Tvåor och treor kommer att få prova på sprintorientering på hockeyrinken i samarbete med Vittjärvs IK som lånat ut elektronisk stämpelutrustning till oss. Dessutom kommer våra Rastronauter (som arrangerar rastaktiviteter) att introducera spelet "Hand the ball" för våra yngre elever.

Eleverna behöver ha med sig kläder som är sköna att springa och röra sig i och bra skor. Ombyte- och duschmöjlighet finns i omklädningsrummen som är öppna under dagen. Vi vet att några har skofoto under dagen och har försökt anpassa tiderna efter detta så gott det går.